De Grootste Kerstboomloop in IJsselstein

Op 9 december wordt de Grootste Kerstboom van Nederland wederom ontstoken. Om 20.00 uur, wanneer de lampjes aangaan, is de start van de loop vanaf Het Podium. In de ronde van zo’n 5,5 km gaan we rustig hardlopend via Zenderpark en de Lage Dijk rond de verlichtte boom.

En niet alleen de boom is verlicht, we willen met alle lopers als een verlichte sliert de route afleggen. Met zo veel mogelijk led- en glow-in-the-dark-verlichting willen we tevens eer doen aan het museumthema Laat MIJ stralen. En het wordt natuurlijk een prachtig gezicht! Van ons krijg je bij de start glow-in-the-darkstaafjes, maar neem zelf ook zo veel mogelijk verlichting mee. Na afloop is er warme chocolademelk.

Verder willen we alle deelnemers vragen of ze in hun kasten willen kijken of ze leuke kinderkadootjes hebben voor Kerst. Deze willen we voor de gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank verzamelen bij de start. Je hoeft ze niet in te pakken, dan kunnen de kadootjes het eerlijkst worden verdeeld.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier onder de aanmeldknop. De kosten van de loop bedragen 7,50 euro en worden automatisch half december afgeschreven.

Aanmelden voor de Grootste Kerstboomloop