De REactive Snelle Kilometer in IJsselstein

Op zondag 2 september organiseren we De REactive Snelle Kilometer in IJsselstein. Je kunt individueel meedoen en je snelste kilometer hardlopen of in een team van 5 deelnemers, waarbij je om de beurt het traject van 1 km door het centrum zo snel mogelijk aflegt.

Aanmelden en het goede doel steunen
Je kunt individueel en/of als team aanmelden met de aanmeldknop. We gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens wat na te lezen is op onze privacy policy op de site (onder contact). Het inschrijfgeld bedraagt voor volwassenen 7 euro p.p. en 3,50 euro voor kinderen t/m 12 jaar. Het inschrijfgeld gaat allemaal naar Stichting Running Aid, waarmee we hardlopers in Ethiopië uit de armoede helpen. Er bestaat de mogelijkheid bij aanmelding om hiervoor extra te doneren. We willen tevens een oproep doen om hardloopschoenen die je niet meer draagt en nog in goede staat zijn mee te nemen. Wij zullen zorgen dat deze in Ethiopië terecht komen bij lopers die geen geld voor hardloopschoenen hebben.

Start en parcours
13.00 Uur start van de Kids Kilometer
13.15 Uur start van de andere individuele deelnemers aan de Snelle Kilometer. Mochten er veel individuele deelnemers zijn, dan maken we er twee startshifts van.
13.30 Uur start eerste lopers van de estafette op De Plaats voor het oude stadhuis.

Het parcours door het centrum vind je onder de volgende link. Je kunt vanaf 12.00 uur voor het oude stadhuis terecht om je startnummer(s) op te halen evenals een consumptiebon die gesponsord wordt door Bar-Brasserie Joris en Brasserie 1560. Eventuele spullen kun je kwijt bij Joris.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking is gelijk na elk onderdeel. Er zijn dus 3 prijsuitreikingen. Bij de prijsuitreiking voor de snelste teams is er een prijs voor het snelste damesteam, het snelste gemengde team (minimaal 2 dames) en voor het snelste herenteam. Tevens is er een originaliteitsprijs voor het meest verrassend uitziende team. We verwachten dat we rond 14.15 uur de prijsuitreiking van de estafette kunnen houden.

Dit loopevenement wordt mede mogelijk gemaakt door Alfa Accountants.

Aanmelden voor de REactive Snelle Kilometer in IJsselstein