E-Movere huist boven bij REactive

We hebben een nieuwe ‘huisgenoot’ bij REactive: Peter Stuitje met E-movere, praktijk voor fysiotherapie, haptonomie en mindfulness. E-movere betekent: in beweging komen. Ook het woord emotie zit erin: in beweging komen vanuit je gevoel.

Peter: “Uit ervaring blijkt dat de meeste klachten, ook blessures, voortkomen uit een onvoldoende balans in het lichaam, die zowel lichamelijk als mentaal is. De lichamelijke disbalans is met de juiste bijsturing in bewegingspatronen vaak goed te verbeteren, maar heeft pas effect als ook de mentale aspecten in balans zijn. Ook deze mentale balans kun je door inzicht in patronen verbeteren. Door stil te staan bij vragen als: ‘Wat haalt mij uit m’n evenwicht?’ en ‘Waar bouw ik spanning op in mijn spieren en mijn lichaam en waardoor?’. Mijn doel is om mensen te helpen beter in balans zijn, minder spanning te ervaren en lekkerder in hun vel te zitten.”

Bij E-movere kun je terecht voor individuele behandelingen, cursussen en workshops voor lichaamsbewustzijn, ontspanning en massage.
Contact: , 06-23727176, www.e-movere.nl.