Hardloopactiviteiten op zondag

De komende weken hebben we verschillende extra’s voor de REactive runners.

28 januari video-analyse 10.00 u
Bij de video-analyse maken we van alle deelnemers video-opnames die we vervolgens bespreken. Hierbij geven we persoonlijke adviezen om de hardlooptechniek te optimaliseren. Dit kunnen looptechnische adviezen zijn maar bijv. ook spierversterkende oefeningen.

4 februari training in Amsterdamse bos 10.00 u
Vanuit fysiopraktijk Bosbaan aan het randje van het Amsterdamse bos doen we een hardlooptraining. Met de adviezen van de locals zoeken we de leukste nabijgelegen plekken op. En die zijn er heel wat, want het Amsterdamse bos is maar liefst 3x zo groot als het Central Park in New York.

11 februari  trainen voor een halve of hele marathon 9.15 u
In deze drie kwartier durende bijeenkomst bespreken we wat er komt kijken bij het trainen voor en lopen van een halve of hele marathon. Het gaat onder meer over trainingsopbouw, trainingsfrequentie en voeding.

11 februari hartslagtest 10.00 u
Op basis van deze looptest maken we persoonlijke trainingsadviezen. Deze omvatten de trainingssnelheden en hartslagen bij de verschillende tempo’s en een indicatie wat je op een beoogde afstand zou kunnen lopen.

25 februari ‘A2cross behind the wall’
Om 10.00 uur starten we vanaf de parkeerplaats bij de skipiste voor een cross van naar keuze 4 of 8 km die langs beide kanten van de a2 die vrijwel geheel over onverharde paden loopt. Introducees zijn welkom.