Hardlooptherapie

Hardlopen heeft een aangetoond positief effect op de fysieke en mentale gezondheid. Zo hardlopen3helpt het bij de reductie van stress en het vergroten van de mentale kracht, maar ook bij het herstel van depressie en burn-out. Bij hardlooptherapie wordt met individuele begeleiding het programma voortdurend afgestemd op de fysieke en mentale belastbaarheid.

Elma heeft al veel mensen begeleid met mooie resultaten. “Het is geweldig om te zien hoe mensen weer krachtiger worden door de trainingen. Fysiek en mentaal zijn zo met elkaar verweven, dat de winst op het ene vlak hand in hand gaat met winst op het andere vlak. De groeiende energie, zelfcontrole, trots en blijheid maken dit tot bijzondere trainingen.”

Je kunt je interesse kenbaar maken met een mailtje aan Elma Sandee. Bellen kan uiteraard ook (06-24595680).

Marjan van Velzen: “Na het lezen van een artikel over de positieve werking van hardlopen op een burn-out, heb ik contact met Elma gezocht. Ik werk al een tijdje halve dagen, waarbij het me niet goed lukt om weer genoeg energie te krijgen om dit verder op te bouwen. Het doet me goed dat Elma me echt begreep. Veel mensen om me heen snappen niet goed waarom alles me zo veel energie kost. We hebben het hardlopen rustig opgebouwd. Ik krijg er meer van en het helpt me goed mentaal te kunnen ontspannen. Ook leer ik op het werk mijn grenzen beter te bewaken, waardoor ik niet meer door mijn energie heen zit als ik naar huis ga. Ik heb zelfs nog zin om ’s middags iets te ondernemen, terwijl ik anders volledig uitgeblust was.”