Kids Running

Voor de jeugd van 5 – 12 jaar houden we in IJsselstein in het voorjaar Kids Running in het Kloosterplantsoen in aanloop naar de IJsselsteinloop. Met een variatie aan loopoefeningen, loopspellen en estafettes  wordt er zowel aan conditieverbetering als aan de loopcoördinatie en looptechniek gewerkt. De kinderen worden in verschillende groepjes op leeftijd ingedeeld.

Trainingslocatie: Het Kloosterplantsoen.
Tijd en data: De trainingen starten op 9 april en zijn donderdags van 15.45 – 16.45 uur. De volgende data zijn: 16 en 23 april, 7, 14, 28 mei.
Kosten: De kosten voor de 6 trainingen bedragen 32 euro.

Aanmelden

Training met sportfysiotherapeut
Daarnaast bestaat de mogelijkheid van een aantal individuele trainingen om de looptechniek en motoriek te verbeteren. In het algemeen of bij (dreigende) blessures, maar ook ondersteunend voor andere sporten. De begeleiding wordt gegeven door Ronald Valkenburg die naast hardlooptrainer tevens sportfysiotherapeut en sportpodoloog is.

Er wordt bij deze trainingen gebruik gemaakt van video-opnames, zodat zowel de aandachtspunten en progressie ook voor de lopers zelf te zien is. Ronald is zowel per mail als telefonisch (06-25248648) bereikbaar voor vragen en afspraken.