Leefstijl coaching voor thuiswerkers

Het vele thuiswerken valt voor veel mensen niet mee. Naast dat het ontzettend ongezellig is, ontstaan er ook fysieke klachten zoals nek- en rugklachten, heupklachten, RSI-achtige klachten en zichtklachten. Ook hebben meer mensen moeite hun gewicht onder controle te houden nu bijvoorbeeld de dagelijkse fietstocht naar het werk is weggevallen en de sportmogelijkheden beperkt zijn.

Je kunt deze klachten voorkomen of verhelpen met de juiste werkhouding, een goede fysieke en mentale balans tussen belasting en herstel en een goed voedingspatroon. Denk daarbij aan een goed dagprogramma met beweegmomenten tussendoor in de vorm van gerichte oefeningen (al dan niet op je stoel), wandelen, een boodschap doen of sporten.

Omdat het niet meevalt om dit zelf zo maar op te pakken en hebben we leefstijl coaching specifiek voor thuiswerkers geinitieerd. Samen kijken we hoe jouw werksituatie kan worden geoptimaliseerd en coachen we je naar een prettiger en gezonder dagprogramma. In de intake van lopen we samen alle voor jou relevante punten door (live of via beeldbellen) waarna we tot gerichte adviezen komen om jouw thuiswerksituatie te verbeteren. En we coachen je voor een duurzaam resultaat. De kosten bedragen 75 euro voor de intake met adviezen en voor de coaching 30 euro per gesprek. Je kunt contact opnemen met een mailtje naar Elma Sandee of Elma bellen op 06-24595680.