REactive Estafetteloop Jubileumeditie

De REactive Estafetteloop van 1 september gaat helaas niet door vanwege te weinig inschrijvingen ….

Het evenement
De start is om 13.30 uur in de Kloosterstraat, waarna in teams van 5 deelnemers om de beurt het parkoers van 3,1 km wordt afgelegd door het centrum van IJsselstein. Loopmaatjes, collega’s, families en burenteams strijden om een zelfgemaakte IJsselsteinse appeltaart.

Je kunt je team inschrijven met de aanmeldknop. Er is een herenklassement, damesklassement en een mixklassement (minimaal 2 dames in een team). Heb je nog geen team, dan kun je je ook alleen inschrijven en zoeken wij een team voor je. Het snelste team per klassement wint een appeltaart, evenals het meest origineel geklede team. Dit jaar hebben we hierbij een thema namelijk Ethiopië.

De kosten zijn 7,50 p.p. (37,50 euro per team). De helft hiervan gaat naar Stichting Running Aid die zich bezighoudt met kansen creëren voor talentvolle hardlopers in Ethiopië die nu veelal in armoede geraken door gebrek aan goede begeleiding. Naast financiële ondersteuning verzamelen we gebruikte hardloopschoenen voor Ethiopische lopers die deze niet kunnen betalen. Je kunt ze afgeven bij de organisatie.

logo_alfa

Vanaf 12.00 uur kunnen de startnummers worden opgehaald voor het oude stadhuis. Spullen voor tijdens de loop kunnen bij Joris worden achtergelaten. Uiteraard op eigen risico.

Sponsoring evenement
Alfa Accountants is hoofdsponsor van dit evenement. Joris en 1560 trakteren alle deelnemers op een drankje en AH op een gezonde snack.

Aanmelden

Foto-impressie en gelopen tijden
Hier zijn foto’s van 2017. De tijden van de teams en per loper van 2017 zijn te vinden onder de volgende link.
Die van 2016 zijn te vinden onder deze link.
Die van 2015 zijn te vinden onder deze link.
Die van 2014 zijn te vinden onder deze link.