Ingrediƫnten voor 2 personen:
- 2 ons aardappelen (met gewassen schil)
- 2 ons spruitjes
- 1 middelgrote ui
- 1 middelgrote rode paprika
- 2 ons champignons of andere paddenstoelen
- 1 bakje a 90 gram (Hollandse) garnaaltjes
- 1 eetlepel dille (uit de vriezer)
- zout en versgemalen peper
- olijfolie
- Was de aardappelen en snij ze in blokjes. Evt. eerst schillen, maar als je ze vrij schoon koopt, is dit niet nodig.
- Snipper de ui en snij de paprika in blokjes.
- Laat een beetje olijfolie warm worden in een koekenpan en doe er de aardappelblokjes en wat zout bij. Bak op half hoog vuur. Deksel op de pan en af en toe omscheppen.
- Bak in een wok of koekenpan de ui in wat olie glazig. Voeg dan de champignons en paprika toe.
- Maak ondertussen de spruitjes schoon en halveer ze. Voeg toe aan het groentemengsel en bak mee met een deksel op de pan. Af en toe omscheppen.
- Als de spruitjes beetgaar zijn, de aardappelblokjes, garnaaltjes, dille, wat zout en peper er doorheen scheppen en nog 2 minuten doorwarmen.
Een bijzonder lekkere combinatie!