Tai Chi

Tai Chi fotoTai Chi is een eeuwenoude bewegingskunst, afkomstig uit China. Kenmerkend zijn de langzame bewegingen, die vanuit de buik en vooral zeer ontspannen worden uitgevoerd. De sierlijke vloeiende bewegingen bevorderen de coördinatie, balans en flexibiliteit. Tevens is het een subtiele, doch krachtige manier om het bewustzijn en de zelfkennis te vergroten.

Docente

De docente is Ellen Schoemaker, een zeer ervaren docente die zelf al meer dan 30 jaar Tai Chi Chuan beoefenaar is en meer dan 25 jaar les geeft. Ellen is tevens voormalig voorzitster van de vereniging van de Tai Chi Chuan Nederland.

Lestijden

De lessen vinden plaats op donderdagmorgen. De gevorderde groep van 10.00 – 11.00 uur en de minder geoefende tai chiers van 11.00 – 12.00 uur in het REactive Leefstijlcentrum aan de Utrechtsestraat 7 te IJsselstein.

De lessen lopen het hele jaar door met uitzondering van de schoolvakanties. De betaling gaat per kwartaal. Je kunt altijd instromen met een vrijblijvende les.

Kostentai chi

De kosten bedragen 110 euro voor 10 lessen. De eerste les mag je vrijblijvend meedoen ter kennismaking, waarna je past hoeft te besluiten of je aan het complete kwartaal deelneemt. De groepsgrootte is 5 Р8 deelnemers. Meld je aan door een mailtje te sturen naar Elma Sandee.