Voedingsadvies

Bij voedingsdeskundige (Ir.) Elma Sandee kun je terecht voor voedingsadviezen omtrent onderwerpen als:

  • Aankomen of afvallen
  • Specifieke voedingsbehoeften of -beperkingen (allergieën, diabetes, sport, etc.)
  • Weinig energie of sterke energieschommelingen
  • Gewichtstoename in de menopauze
  • Meer creativiteit om gezond en lekker te eten, ook bij beperkingen in de keuzes door bijvoorbeeld overgevoeligheid of allergie.

De adviezen zijn op jouw voorkeuren en levensritme afgestemd, zodat de veranderingen zo soepel mogelijk toe te passen en vol te houden zijn. Ze worden door de meeste ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Meer over afvallen
Soms kan het zijn dat je voedingspatroon netjes is en je voldoende beweegt, maar je toch niet of nauwelijks (meer) afvalt. Dat kan aan diverse factoren liggen zoals overmatige stress, je darmflora, de overgang of bijvoorbeeld aan vaak te hebben gelijnd. Al deze factoren nemen we mee in de zoektocht naar de beste oplossing voor jou. Er zijn zo veel individuele verschillen in voedingsbehoeften dat er niet 1 zaligmakend ‘dieet’ is dat voor iedereen werkt. 

Naast aanpassingen in de voeding bestaat er bestaat er ook de mogelijkheid om de hulp in te zetten van Biamed. Biamed is een goed merk maaltijdvervangers waarmee je een tijdje twee maaltijden per dag kunt vervangen om het afvallen te bevorderen. Het helpt de bloedsuikerspiegel stabieler te houden en derhalve de vetopslag te remmen. Je kunt contact opnemen met een mailtje of telefoontje naar Elma Sandee (06-24595680).